Teamfoto Apollo
Teamfoto Apollo (Foto: Lennard)

Apollo wint met vier nul in Breda

Numansdorp - Donderdag 29 november speelden de heren van Apollo uit tegen de Burgst 2 in Breda. De Numansdorpse formatie begon de eerste set met Noah de Jong in de spelverdeling, Vince Leeuwenstein op de diagonaal, Quicent Maliepaard en Micha de Jong als Passer loper, Kay Bouman en Lennard de Jong op de midden en Kevin Fortuin als libero.

Robbert Janssen was onderweg vanuit de Kuip en kwam in de tweede set binnen en kon in de derde set meespelen.

Apollo begon de wedstrijd enthousiast en fanatiek en nam gelijk een voorsprong die niet meer werd weggeven. De set ging met 20-25. In de tweede set ging Vince naar de passer loper positie en Bart Waalwijk samen met Noah in de spelverdeling en speelde Apollo het 2-4 systeem.

Vince speelde op deze positie een heel goede wedstrijd met veel harde aanvallen! De tweede set kwam Apollo niet in gevaar en won met 22-25.

In de derde set begon Apollo niet scherp en kwam achter met 19-11. De focus was even weg bij de heren. Toch konden ze zich herpakken en vochten zich terug tot 21-20.

Tijdens de time out werd alles nog meer op scherp gezet en begon de strijd boven de twintig. Beide teams kregen diverse setpoints, maar Apollo trok ook deze derde set naar zich toe met 28-30. Dus ging Apollo op weg naar een vier nul overwinning. In de vierde set nam Apollo weer het initiatief en won ook deze set met 20-25.

Met deze 0-4 overwinning neemt Apollo even de eerste plek over van De Moriaan Symmanc Roosendaal die een wedstrijd minder heeft gespeeld. Apollo heeft nu 31 punten uit negen wedstrijden.

Zaterdag 7 december speelt Apollo thuis tegen De Moriaan Symmanc Roosendaal om 13.30u in de Sporthal Cromstrijen te Numansdorp om de eerste plaats.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden