Tuinen Carrousel Groei&Bloei Hoeksche Waard

Hoeksche Waard - Voor het jubileumjaar 2020 organiseert Groei&Bloei HW samen met andere G&B- afdelingen uit de omgeving een Open Tuinen Carrousel. Dat wil zeggen: heeft u een leuke tuin (groot of klein) en wilt u die een keertje openstellen voor bezoekers in 2020, dan kunt u zich aanmelden via een mailtje aan: wimmokveld@hotmail.com. 

De oud -deelnemers van de Open Tuinen hebben al een brief ontvangen van Groei&Bloei met de vraag of ze hun tuin nog een keer willen openstellen. Ruim 20 tuineigenaren hebben zich al aangemeld om in 2020 mee te doen. Helaas waren niet alle adresgegevens meer compleet, dus ook als u geen brief heeft gekregen en graag wilt meedoen, kunt u zich met een mailtje aanmelden. Verdere afstemming volgt dan.

Niet iedere tuin is in juni op z'n mooist; een tuin met voorjaarsbloemen en bollen kan ook prachtig zijn, maar daar zie je in juni niets meer van. Een rozentuin of dahliatuin is in juni niet op z'n mooist. Daarom is het idee om de tuineigenaren zelf te laten bepalen wanneer hun tuin bezocht kan worden. Zo kunnen de bezoekers ook in andere maanden dan juni mooie tuinen gaan bekijken.

Wanneer welke tuinen te bezoeken zullen zijn is vanaf februari/maart 2020 te zien op de website van Groei & Bloei Hoeksche Waard. Dus wilt u uw tuin openstellen in 2020 stuur dan een mail aan: wimmokveld@hotmail.com. 

Meer berichten