Optreden Puttershoek 3 Lelies
Optreden Puttershoek 3 Lelies (Foto: Kimberley)

Aanmelden Be a Star 2020

Hoeksche Waard - Sir Oliversband organiseerd de 4e editie van Be a Star 3 oktober 2020 in Puttershoek. De Sir Oliversband is een Big Band, maar dan net even anders.Samen met hun zangsectie laten zij met veel enthousiasme een afwisselend geluid horen van Sinatra tot stevige Rock, van bigband klassiekers tot recente hits.

Heb je altijd al willen zingen met een Big Band? Schrijf je dan nu in voor Be a Star!

Geef je op via het contactformulier ( rechts bovenaan de pagina op de website www.siroliversband.nl ) met jouw favoriete nummer, kom repeteren en steel ( alleen of samen ) de show tijdens het concert op 3 oktober. Dan sta jij straks misschien wel als de nieuwe Lady Gaga, Tino Martin, Randy Crawford of Stevie Wonder op het podium te schitteren.

Kosten deelname bedragen Euro 100. Hiervoor krijg je; een arrangement (bladmuziek) van jouw nummer voor de band. begeleiding en tips van zangcoaches, een aantal repetitiemomenten op donderdagavond met de band, een spetterende concertavond waar jij jouw nummer ten gehore mag brengen.

Opgeven kan tot 1 maart, wees er snel bij, want vol is vol. Het concert: Datum 3 oktober 2020. Locatie: De Drie Lelies Narvikstraat 1 te Puttershoek. Aanvang 20.00 uur.

Meer berichten