Verdediging Apollo
Verdediging Apollo (Foto: Lennard)

Apollo wint van de koploper

Numansdorp - Afgelopen zaterdag mochten de heren van Apollo aantreden tegen De Moriaan Symmachia Roosendaal in de sporthal Cromstrijen te Numansdorp.

Apollo kon beschikken over een brede selectie en nieuwe bidons in een mooi rek. In de eerste set namen de heren van Apollo gelijk het initiatief en nam een voorsprong met een aantal punten. Het was heel erg druk op de tribune supporters voor de heren maar ook bij de meiden A1 die kampioen konden worden.

De eerste set werd gewonnen met 25-21 hiervoor moest Apollo wel hard werken. De tweede set ging lang gelijk op maar Apollo kon de aanvallen van de diagonaal speler niet afstoppen zowel met het blok als de verdediging. Hierdoor werd het verschil gemaakt en verloor Apollo met 21-25.

De Numansdorpse formatie was super gemotiveerd om de wedstrijd naar zich toe te trekken en in de derde en vierde set de bovenliggende partij. Het publiek werd vermaakt met lange en soms mooie acties. Micha de Jong was zeer sterk in de verdediging en Jim van de Voorden maakt een aantal mooie blok punten.

Apollo won deze sets met 25-18 en 25-19 en hiermee de wedstrijd met 3-1. Op het veld naast de heren vloog de confetti over het veld omdat de meiden A1 van Apollo kampioen waren geworden.

Door deze overwinning neemt Apollo de koppositie over met tien wedstrijden en 35 punten. Zaterdag 14 december speelt Apollo de laatste wedstrijd van dit jaar in Goes om 1800 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden