Kerst Nacht Dienst van vorig jaar
Kerst Nacht Dienst van vorig jaar (Foto: Maarten van der Voorde)

Maar waar gaat Kerst nu echt over?

Oud-Beijerland - Wie denkt aan Kerst, denkt al gauw aan een kerstboom, lichtjes en een mooi gedekte tafel met lekker eten. Maar waar gaat Kerst nu echt over? Kerst is het wonderlijke begin van Gods grote plan: de geboorte van Jezus. Ben je benieuwd naar wie Jezus nu eigenlijk is en wat zijn geboorte vandaag de dag voor je kan betekenen?Je bent van harte welkom tijdens één van de kerstnachtdiensten om hier meer over te horen en mee te zingen en genieten van de prachtige kerstmuziek.

De kerstnachtdiensten worden georganiseerd door de Evangelische Gemeente Hoeksche Waard. De twee identieke diensten starten om 19:00 uur en 21:30 uur op dinsdag 24 december. Toegang is gratis, wel dient er een plaats gereserveerd te worden om teleurstellingen op de avond zelf bij drukte te voorkomen. De gratis tickets zijn te verkrijgen via www.truetickets.bl/eghw.

Ben je niet in de gelegenheid om te komen maar wil je toch niks missen? Dan kun je op www.eghw.nl via de live webstream beide diensten toch volgen!

Graag tot ziens in De Poort, Polderlaan 1, Oud-Beijerland.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden