De 4 jubilarissen, 25 jaar lid van B.S.M.
De 4 jubilarissen, 25 jaar lid van B.S.M. (Foto: (tekst en foto: Kees de Vries))

Nieuwjaarsreceptie Badminton Smashing Maasdam

Maasdam - De nieuwjaarsreceptie van Badminton Smashing Maasdam was drukbezocht in sporthal Duyvesteyn. Agnes, de nieuwe voorzitter, heette de aanwezigen hartelijk welkom. In haar nieuwjaarstoespraak vatte zij de hoogte en dieptepunten samen van het afgelopen jaar.

Het B.S.M. kampioenoliebollenbakkersteam heeft weer een hoeveelheids-en financieel record gebroken in de nieuwe locatie, de Oude Bakkersschuur van Jan de Koning, wat gelukkig prima beviel. De oliebollen smaakten overheerlijk. Gebakken door een jarenlang ervaren team, waarvan 3 bakkers, geen lid (meer) zijn van B.S.M., maar toch blijven doorbakken.

B.S.M. had 4 jubilarissen, die al 25 jaar lid zijn, zie foto. Het zijn leden die niet alleen al 25 jaar het zo geliefde spelletje met veel plezier spelen, maar ook leden die zich vrijwillig inzetten bij allerlei activiteiten van de vereniging.

Denk hierbij aan het bakken en verkopen van oliebollen, de technische commissie, de activiteiten commissie, sponsoracties en toernooien. De catering was weer als vanouds prima in vertrouwde handen van Mireille en Peter.

Voor gratis sfeerproeven en nadere informatie kijk dan op www.smashingmaasdam.nl.

Meer berichten