Bijeenkomst De Maatschappij met Europarlementariër

Oud-Beijerland - De eerste bijeenkomst van De Maatschappij in het nieuwe jaar vindt plaats op vrijdag 24 januari. Het belooft een bijzondere middag te worden met als gast Europarlementariër Drs. C.M.A.W. (Caroline) Nagtegaal-van Doorn. Zij is voor de VVD lid van het EP sinds november 2017 en maakt deel uit van de fractie Renew Europe. Momenteel heeft zij zitting in de commissie vervoer en toerisme, actuele onderwerpen, zeker voor de Hoeksche Waard. Mevrouw Nagtegaal werkte voorheen als manager European affairs bij Havenbedrijf Rotterdam en als manager public & external affairs bij de Royal Schiphol Group. Verder was zij secretaris van de VVD-partijcommissie Europese Zaken.

De Maatschappij wijkt dit keer af van het gebruikelijke tijdstip van de bijeenkomsten, in plaats van een lunch vindt het evenement dit keer plaats op vrijdagmiddag van 14.30 tot 17.00 uur. Het bestuur hoopt hiermee leden en belangstellenden te enthousiasmeren voor wie dit tijdstip wellicht aantrekkelijk is.

De bijeenkomst wordt gehouden in Paviljoen De Oude Tol aan de Randweg 35 in Oud-Beijerland. Ontvangst met koffie, thee en zoete lekkernijen. Caroline Nagtegaal-van Doorn spreekt van 15.00 tot 16.00 uur, waarbij gelegenheid zal zijn tot het stellen van vragen. Na afloop kunt u genieten van een heerlijk wijntje of een fris alternatief, vergezeld van hartige hapjes.

U kunt zich telefonisch aanmelden via email hoekschewaard@de-maatschappij.info. Deelname kost € 25, vooraf over te maken op de bankrekening van het Departement Hoeksche Waard NL60 RABO 0323 0405 00. U kunt ook ter plaatse contant betalen, u kunt niet pinnen.

Meer berichten