FOEG in de Hoeksteen

Numansdorp - FOEG staat voor Film, Ontmoeten, Eten en Gezelligheid. Iedere laatste zaterdagmiddag van de maand een film bij FOEG. Zaterdag 25 januari een drievoudig academy awards winnaar uit  2018. Het scenario is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een succesvol pianist met zijn chauffeur als bodyguard op tournee. Om veilig thuis te komen zullen zijn schijnbare onoverbrugbare verschillen opzij moeten zetten. Vanwege de aangevraagde vertoningslicentie mag men helaas niet de titel van de film vermelden.

De film start om 16.30 uur, vanaf 16.00 uur is er gelegenheid om iets te drinken en voor een praatje. Na de film eten ze gezamenlijk een eenvoudige maaltijd. Op deze manier is er alle tijd en gelegenheid voor gezelligheid en ontmoeting.

Iedereen is van harte welkom bij FOEG in 'De Hoeksteen' Roerdompsingel 104 Numansdorp. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is altijd welkom! Aanmelden mag maar is niet noodzakelijk. Met vragen of voor informatie/vervoer neemt u contact op met Petra Jongekrijg 06-55 77 69 53. 

Meer berichten