Micha in de aanval voor Apollo.
Micha in de aanval voor Apollo. (Foto: Brian)

Apollo wint van de hekkensluiter

Numansdorp - De Numansdorpse formatie mocht zaterdag 18 januari aantreden tegen de heren van Flits in Papendrecht. De selectie van Apollo was dit keer met drie jeugdspelers Jim, Paul en Lasse. Lasse heeft zijn debuut gemaakt in de Numansdorpse formatie. In de eerste set stond tegen het eind een gemiddelde leeftijd van minder dan twintig jaar in het veld. Ook dit keer was de tribune gevuld met supporters uit Numansdorp en op Facebook was een live stream voor de trouwe supporters.

Het was een wedstrijd die niet vanzelf ging en ook dit keer moest er hard gewerkt worden voor elk punt. De eerste set ging met 14-25 naar Apollo. De tweede set waren de heren van Apollo niet scherp met de aanval en maakten teveel servicefouten. Deze set ging naar Flits met 25-21.

Zowel in de derde als vierde set begon Apollo met een voorsprong, maar Flits kon toch weer aanhaken. Dit zorgde voor leuke en spannende sets. Apollo kon deze sets toch binnen slepen met 21-25 en 22-25. Zo gingen de heren met een 1-3 overwinning naar de bar.

Hiermee konden de vier punten weer naar Numansdorp worden meegenomen.

Zaterdag 25 januari speelt Apollo thuis in de sporthal Cromstrijen om 17.15 uur tegen Atak uit Waspik.

Meer berichten