SSS in actie
SSS in actie (Foto: Bert Bos)

SSS wint van Dilettant

Klaaswaal - SSS hervatte zaterdag 25 januari de competitie met een thuiswedstrijd tegen Dilettant. Na een gelijkopgaand begin van de wedstrijd is het SSS dat in de 21e minuut op voorsprong komt als Frank van der Linden een hoekschop indraait bij de 2e paal, en met een beetje hulp van de keeper, gaat de bal het doel in: 1-0.

Dan neemt Dilettant het heft in handen en krijgt kans op kans maar lat, paal, paal en keeper Donovan Peters voorkomen een doelpunt. Bij de 2e kans voor SSS in de 38e minuut is het wel raak voor SSS als Frank van der Linden de bal over de keeper in het doel lobt en zo de 2-0 ruststand op het bord zet. In de 2e helft is het SSS dat de kansen krijgt maar uit de vele kansen die SSS krijgt wordt er geen één benut. Dilettant krijgt zo af en toe ook nog een kans en de grootste kans gaat via keeper Donovan Peters en de lat over.

In de 65e minuut moet Dilettant met 10 man verder na een 2e gele kaart. De laatste 25 minuten speelt SSS rustig de wedstrijd uit, er komen nog wat kansen maar de bal wil er niet in. In de 90e minuut is het dan eindelijk de 3-0 voor SSS als een voorzet van Dennis den Haan door een verdediger van Dilettant in eigen doel gewerkt wordt en direct daarna volgt het eindsignaal van de goed leidende scheidsrechter.

Opstelling SSS: Donovan Peters, Geir Sizoo, Delano Ignatia, Diejego Biekman, Edison Warner, Feni Bileti, Frank van der Linden, Luc van Leeuwen, Max Pelkman, Ryan Richard (69e Dennis den Haan) en Dennis de Cauwer.

Meer berichten