SSS maakt het zichzelf weer moeilijk

Klaaswaal - Net als vorige week begon SSS zaterdag 8 februari ook weer slap en binnen 2 minuten keek SSS al tegen een 0-1 achterstand aan. Van de schrik bekomen neemt SSS het heft in handen en 10 minuten later is het een mislukt schot van Feni Bileti dat via Max Pelkman in het doel verdwijnt: 1-1. SSS krijgt kansen om op voorsprong te komen als een voorzet van Dennis den Haan door Frank van der Linden richting de hoek gaat maar met een reflex voorkomt de keeper de voorsprong voor SSS.

Even later een vrije trap aan de linkerkant van het strafschop gebied en deze vrije trap is een klus voor Dennis den Haan maar de keeper tikt hem net onder de lat vandaan. Er kwamen ook nog wat kleine kansen voor IJVV de Zwervers maar gescoord werd er niet meer en zo wordt de rust bereikt met een 1-1 stand. De standen op andere velden zijn zo dat SSS de 3 punten moet pakken vanmiddag om bij te blijven.

In de 2e helft komen de kansjes wel voor SSS maar het publiek moet wachten tot de 65e minuut als Max Pelkman een voorzet van Edison Warner binnenkopt en zo SSS op een 2-1 voorsprong zet. In de 79e minuut lijkt de wedstrijd gespeeld als een Edison Warner een magistrale pass stuurt richting Max Pelkman en laatstgenoemde gaat alleen op de keeper af en scoort beheerst de 3-1.

In de 90e minuut lijkt SSS dan toch nog in de moeilijkheden te komen als Frank van der Linden na een overtreding in het strafschopgebied de rode kaart krijgt en IJVV de Zwervers een strafschop en zo op 3-2 komt met nog een paar minuten blessuretijd op de klok. Weg is weg wordt het motto de laatste minuten maar dan in de laatste seconden krijgt IJVV de Zwervers nog een vrije trap net buiten het strafschopgebied van SSS maar gelukkig komt de bal in de muur en vervolgens fluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. Zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen Groote Lindt.

Met vriendelijke groeten,
Bestuurslid Wedstrijdzaken SSS
Bert Bos
Klaverbladstraat 20,
3286 VR Klaaswaal
( 06.10761440

email: bos05402@planet.nl

Meer berichten