Heren Apollo Volleybal wint van AVC

Numansdorp - Afgelopen zaterdag 8 februari speelden de heren van volleybalclub Apollo thuis tegen de nummer drie, AVC uit Tholen. AVC was al negen wedstrijden op rij ongeslagen de laatste verliespartij was tegen Apollo in Tholen. Jeugdspeler Jim van der Voorden kon nog niet meespelen door zijn blessure.

Paul Hoogendoorn (15) maakte zijn debuut als basisspeler op de midden positie. De eerste set begon Apollo zeer gemotiveerd en met de service druk moest AVC zoeken naar een antwoord. Apollo kwam op voorsprong en gaf deze ook niet meer uit handen en won met 25-22.

De tweede set ging gelijk op met hele leuke rally's. Paul Hoogendoorn speelde een hele goede wedstrijd en met zijn service had AVC moeite en hierdoor kon Apollo de rally's overnemen en afmaken in de aanval die zeer degelijk was. Deze set set ging ook weer met 25-22 naar de thuisploeg.

De derde set nam AVC het initiatief en hierop had Apollo geen antwoord en verloor de set met 18-25.

De vierde set nam AVC een voorsprong van een aantal punten en leek het erop dat er een vijfde set moest komen. Noah de Jong ging serveren bij 16-18 en na een paar mooie aanvallen van Apollo kwamen ze weer langszij. AVC nam nog een time out maar kon het tij niet meer keren en won Apollo de set met 25-18. Zo was de overwinning weer voor Apollo en kwam een einde van de reeks winst partijen. Hiermee versterkte Apollo zich op de eerste plaats en heeft 7 maart pas weer een wedstrijd thuis tegen Sic Pugno.

Deze "voorjaarsstop" komt goed uit zodat Jim weer kan herstellen en Noah weer terug is van zijn studiereis.

Website www.vvapollo.nl, Facebook https://www.facebook.com/vvapollo/  

Meer berichten