Nederlaag voor dames 1 HWVV BeneVia

Na 3 zeges achtereen hebben de dames van volleybalvereniging HWVV BeneVia zaterdag hun meerdere moeten erkennen in Minerva (Drunen). De dames moesten het deze wedstrijd doen zonder middenspeelster Renske Boog. In de eerste set kwamen de dames niet echt op gang, er werden veel persoonlijke fouten gemaakt wat zorgde voor een stand van 25-14.

In de tweede set kwamen de dames beter in hun spel, maar trok Minerva als nog aan het langste eind (25-21). In set 3 werd er meer ontspannen gespeeld. Een reeks goede servicebeurten en de pass en aanval liep soepel. De dames wonnen deze set met 14-25. Helaas lukte het de volleybaldames niet om ook in de vierde set deze vibe door te zetten en werd ook deze laatste set verloren. Eindstand 3-1 voor Minerva.

Voor de stand in de competitie heeft het nog geen gevolgen gehad. HWVV BeneVia staat nog steeds 2de met 3 punten voorsprong op de nummer 3. De eerstvolgende wedstrijd zullen de dames er flink tegenaan moeten; de nummer 4 (5 punten verschil) is dan de tegenstander.

Meer berichten