Gratis honingproeverij Sweet Honey

Strijen - Gratis honingproeverij Sweet Honey. Zoetigheid is iets wat je met mate moet nuttigen, maar met Valentijn mag je best eens iemand verwennen. Als je dit doet, doe het dan goed met honing………

Wist u dat honing staat voor geluk en de wedergeboorte van de liefde? Daarnaast staat honing in sommige culturen bekend als natuurlijke afrodisiaca, zowel koninginnengelei als pollen zorgen voor een verhoogd libido. Goed voor de liefde dus.

Op vrijdag 14 februari vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur en zaterdag 15 februari vanaf 10.00 tot 16.00 uur opent Imkerij TotalisNaturales (De Jagende Imker) haar deuren voor een gratis honingproeverij “Sweet Honey”. In het dijkwinkeltje hebben ze verschillende soorten honing met een specifieke smaak en een eigen karakter. Nu heb je de gelegenheid om deze verschillende soorten honing te proeven en uitleg te krijgen over deze soorten en smaken.
Het proeven van de honing en het duiden van de verschillende smaken gaat met behulp van “het smaakwiel” van het Bijkersgilde. Laat u meenemen op een smaakavontuur en misschien vindt u iets bijzonders……

U bent van harte welkom op 14 en 15 februari voor de gratis honingproeverij “Sweet Honey” bij Imkerij TotalisNaturales (De Jagende Imker).

Oudendijk 47, 3291LM te Strijen

Info: 06 30854473 of kijk op: www.totalisnaturales.nl.

Meer berichten