Sunglow Festival start vrijdag met kaartverkoop

Mijnsheerenland - Sunglow Festival start kaartverkoop Paul Elstak en DJ Rob. Op zaterdag 12 september zal Sunglow Festival opnieuw neerstrijken op Recreatieoord Binnenmaas, waar het festival in 2013 voor het eerst werd georganiseerd.

Het festival typeert zich door stage hostings van hardcore pioniers Paul Elstak en DJ Rob. De kaartverkoop start 14 februari om 12:00. "In 2018 zijn we zijn verhuisd van het parkeerterrein naar het groene veld. Het is geweldig dat de gemeente en het Recreatieoord meedenken in alle mogelijkheden rondom Sunglow," aldus de organisatie. "Ook voor de komende editie zijn we naar de tekentafel gegaan om het terrein zo verrassend mogelijk in te delen. Zo kunnen we verklappen dat area 3 weer een nieuwe look & feel zal krijgen en op een ander gedeelte van het terrein zal worden gepositioneerd. Samen met Paul en Rob kijken we naar de muzikale invulling van de stages. Ze zijn de grondleggers van de hardcore-scene en zullen ook komende editie de stages hosten."

Paul Elstak zal verantwoordelijk zijn voor de Mainstage en DJ Rob vult de grote tent met zijn Oldschool Gangsters concept.

Tickets: De kaartverkoop start 14 februari via www.sunglow-festival.nl. 

Beste redactie,

Op zaterdag 12 september zal Sunglow Festival opnieuw neerstrijken op Recreatieoord Binnenmaas, waar het festival in 2013 voor het eerst werd georganiseerd. Het festival typeert zich door stage hostings van hardcore pioniers Paul Elstak en DJ Rob. "Ook voor de komende editie zijn we naar de tekentafel gegaan om het terrein zo verrassend mogelijk in te delen. Zo kunnen we verklappen dat area 3 weer een nieuwe look & feel zal krijgen en op een ander gedeelte van het terrein zal worden gepositioneerd."

Het lijkt ons leuk als jullie aandacht aan Sunglow Festival besteden. Bijgevoegd ons persbericht en via de volgende link is beeldmateriaal te downloaden: https://we.tl/t-Bg3d6GYjmx

Mochten jullie meer informatie willen ontvangen of langs willen komen met de redactie op 4 juli hoor ik het graag!

Met vriendelijke groet,

Manon van de GardeThe Zoo Events
Boonsweg 10
3274 LH Heinenoord


M : 06-82140250
T : 0186-600002
W : www.thezoo.nl

Meer berichten