Nieuwe technisch jeugdcoördinator vv GOZ

MIJNSHEERENLAND – Het stond vorig seizoen hoog op het lijstje binnen de nieuwe jeugdcommissie. Een technisch jeugdcoördinator van buiten de vereniging. Iemand met een nieuwe, frisse blik op de jeugdtak. Destijds waren er geen geschikte, beschikbare kandidaten.

De laatste weken is daar in een stroomversnelling verandering in gekomen. Na diverse gesprekken tussen bestuurslid Jeugdzaken Pim Feelders en O19 trainers Dirk Boere en Jilles Bouter is Taco Brouwer voor 3 jaar vastgelegd als nieuwe Technisch Jeugdcoördinator.

Hij vult daarmee een belangrijk gat op binnen de jeugdafdeling. Het is de bedoeling dat hij minstens drie avonden per week en de zaterdag de ouders en trainers bij gaat staan en waar nodig zal hij advies geven. Daarnaast zal hij beschikbaar zijn voor persoonlijke gesprekken om eens met hem over voetbal te sparren. Een goede stap voor de gehele vereniging!

Taco Brouwer is momenteel hoofdtrainer van SNS 1, uitkomend in de 4e klasse. Daar heeft hij vroegtijdig aangegeven een stap richting het jeugdvoetbal te willen maken. Voor SNS heeft Taco voor de groep gestaan bij NBSVV 2. Als voetballer schopte hij het tot de A1 van Feyenoord en speelde hij in de selectie van Barendrecht.

Taco gaat de functie aan in combinatie met het hoofdtrainerschap van JO19-1. Daarmee volgt hij Jilles Bouter en Dirk Boere op. Jilles en Dirk hebben aangegeven om na 4 jaar jeugdtrainerschap wat anders te willen doen en dus was dit de perfecte oplossing.

Tot slot gaat Taco ook nog de KNVB cursus Hoofd Jeugdopleiding doen, wat voor beide partijen vele voordelen heeft. GOZ  is dus erg verheugd met deze samenwerking.
 


 

Meer berichten