Een gedeelte van de zaal waar de gezellige High-Tea werd gehouden.
Een gedeelte van de zaal waar de gezellige High-Tea werd gehouden. (Foto: Lynn Hamerlinck)

High Tea Binnenmaas groot succes

Mijnsheerenland - Woensdag 19 februari heeft Restaurant Binnenmaas in samenwerking met Welzijn Hoeksche Waard een high tea aangeboden voor ouderen en mensen met een smalle beurs. 98 deelnemers hadden zich opgegeven, waarvan ruim 25 personen gebruik hebben gemaakt van het aangeboden vervoer.

Het idee kwam vanuit restaurant Binnenmaas. Vorig jaar werd na de heropening giften gevraagd in plaats van cadeaus en daarvan is deze geweldige middag betaald.

Welzijn Hoeksche Waard werd benaderd voor de inschrijvingen en het vervoer en zo was de mogelijkheid om met elkaar dit aan kunnen bieden.

Wethouder Joanna Blaak en Ernst-Jan Klein van Bres Accommodaties waren onder andere ook aanwezig om in de bediening mee te helpen. Na het welkomst woord kwamen de thee, koffie en hapjes op tafel en in een zonovergoten restaurant werd er genoten van de met zorg samengestelde high tea.

Er hing een gezellige sfeer waar het onderling contact versterkt werd en waarbij nieuwe contacten gelegd werden.

Iedereen was het erover eens dat dit zeker voor herhaling vatbaar is en alle betrokken worden dan ook hartelijk bedankt voor hun inzet.

Meer berichten