Dames HWVV BeneVia verliezen belangrijke wedstrijd

's-Gravendeel - De volleybaldames van HWVV BeneVia zijn afgelopen donderdag 20 februari te gast geweest bij De Burgst in Breda. Na een 4-0 overwinning tijdens de thuiswedstrijd in 's Gravendeel waren de dames gebrand op een nieuwe overwinning. 

Vooral omdat De Burgst slechts één positie onder de volleybaldames stond (nr 3). De Burgst trad aan in volle sterkte met 11 speelsters. HWVV BeneVia moest het, zonder Rachel Luspescu, met 8 speelsters doen. In de eerste 3 sets bleek het team van de Burgst beter te draaien en met twee sterke middenaanvalsters kregen de dames van HWVV BeneVia wel wat ballen om hun oren geslagen.

De eerste 3 sets werden dan ook gewonnen door De Burgst. Na een spelverdelerswissel in de vierde set wisten de dames zich beter stand te houden. Het spel van de volleybaldames verliep soepeler, de middenblokkering werd sterker, passes kwamen beter aan bij de spelverdeler. HWVV BeneVia heeft deze laatste set nog weten binnen te slepen. 

Helaas heeft de verloren wedstrijd geleid tot een  onderlinge wissel in de ranking. Met nog 6 competitiewedstrijden te gaan beloofd het nog een interessante strijd te worden.  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden