Foto:

Mingle the Single krijgt vervolg

OUD-BEIJERLAND -  De Editie  Mingle   the  Single is een feit ! Op 31 januari   vond de eerste editie van  ‘Mingle   the  Single’  plaats. Deze  avond,  uniek en  speciaal voor singles uit  de Hoeksche Waard en omstreken,  geïnitieerd door Kinderopvangorganisatie  Kivido,  bleek een groot succes.  Vele reacties kwamen uit onverwachte hoeken. En, men wilde meer!  Daarom: Vrijgezelle Hoeksche Waarders van 50 tot 65 jaar, blok zondagmiddag 5 april van 15.00 tot 18.00 uur  in  de  agenda !

Al direct in de eerste weken nadat het evenement ‘Mingle the Single featuring Kivido’ van januari werd aangekondigd, ontving Stefanie Verrijp van Kinderopvangorganisatie Kivido e-mails van alleenstaanden die net wat rijper zijn dan de toen beoogde doelgroep. Zij hadden de vraag wanneer het vervolg voor de 50-plussers komt! Zoals elke succesvolle ondernemer hoort te acteren, deed Stefanie dat dan ook direct. De belofte werd gauw gemaakt dat de 2de editie van Mingle the Single, maar dan voor mensen van 50 jaar en ouder, in de maak was.

En dan is dat nu ook zover: Mingle the Single goes on tour en strijkt neer in de sfeervolle Bar Paco aan het Oud-Beijerlandse Vierwiekenplein op zondagmiddag 5 april. Ja, op zondagmiddag, want wat wil je als vrijgezel op zondagmiddag? Borrelen met gelijkgestemden!

Bar Paco zorgt deze middag voor een hapje, drankje, goede muziek en een gezellige ambiance. De organisatie van Mingle the Single geeft een invulling aan de middag waardoor iedereen elkaar spreekt of een goede indruk van elkaar krijgt. Daardoor zie je snel, maar op een verrassende manier of iemand eventueel jouw dekseltje zou kunnen zijn. Waarom tot 65 jaar? Omdat alle deelnemers dan nog niet in de begunstigde leeftijd van het pensioen zitten. En wie weet, dan is de 65+ editie misschien wel weer iets voor een volgende keer!

De kosten voor dit evenement bedragen € 29,95. Dit is inclusief één drankje, hapjes, muziek, een interactief programma en de volgende dag ontvangen de deelnemers hun match(es) op de mail.

Interesse? Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@minglethesingle.nl

Kaarten zijn online te verkrijgen via www.minglethesingle.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden