Ineke Stolk maakt prachtige tableaus, maar ook allerlei andere kunstzinnige uitingen met mozaiëk. (foto: pr)
Ineke Stolk maakt prachtige tableaus, maar ook allerlei andere kunstzinnige uitingen met mozaiëk. (foto: pr) (Foto: )

Nieuwe expositie in De Opkamer

Zondagmiddag 1 maart opent galerie De Opkamer aan de Merwedestraat 21 om 15.00 uur een expositie met mozaïeken van Ineke Stolk woonachtig in Maasdam.

Maasdam - In 2007 werd ze na een bezoek aan de Atelier- en Kunstroute in Zeeland geïnspireerd om na het zien van prachtige mozaïeken zelf met de kleurrijke steentjes aan de slag te gaan.

Dit begin mondde uit in het maken van kwalitatief hoogwaardige werkstukken met vormen die iets vrolijks, grappigs of arrogants uitstralen.

De creativiteit van Ineke Stolk wordt niet begrensd door alleen het maken van tableaus. In haar tuin hangen en staan hiervan meerdere voorbeelden. Zoals een zuil, een windwijzer, een bloembak en een eettafel. Een bezoek aan haar tuin is dan ook de moeite waard.

Via het contactformulier op haar website kan hiervoor een afspraak gemaakt worden op de website: www.mozaiek-artistiek.nl.

De expositie in galerie De Opkamer duurt tot eind april. Voor verdere informatie kan contact worden opgenomen via het mailadres: eelsebies@gmail.com.
De muzikale omlijsting wordt zondag verzorgd door Evelien Veldhoen op klarinet.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden