Burendag en GEEN Huttenbouwweek

Puttershoek – Iets leuks doen met de buren? Elkaar beter leren kennen? Grijp je kans op Burendag! Iedereen die in Puttershoek woont en goede ideeën heeft voor Burendag 2020 is welkom in de Wijk van je Leven. Wie nu aanklopt met een mooie droom voor de buurt, krijgt alle medewerking en volop ondersteuning. Want een goede buurt maken we samen. 

Burendag wordt eind september 2020 weer georganiseerd door het wijkcomité Wijk van je Leven. De exacte datum volgt binnenkort. Dit jaar bestaat het wijkcomité 10 jaar, daarom wordt deze Burendag extra groots gevierd. Het is een dag waarop je gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Het wijkcomité Wijk van je Leven startte 10 jaar geleden met Burendag in de Wijk van je Leven. ‘t Huys te Hoecke is de centrale ontmoetingsplaats in deze wijk. Diverse organisaties en vrijwilligers zetten activiteiten op voor jong en oud. Het is inmiddels uitgegroeid tot een feest voor alle inwoners uit alle wijken van Puttershoek!

Ook dit jaar wil het wijkcomité alle inwoners uitnodigen voor dit feest. Wie ideeën heeft met betrekking tot activiteiten voor het feest kan deze doorgeven aan Thamar van der Poel. Ook aanmelden als vrijwilliger kan bij haar. Voor het organiseren van een dergelijk feest is alle hulp welkom!

Mailen/appen/bellen kan via: thamar.vanderpoel@welzijnhw.nl en via telefoonnummer: 06-19947044.

Géén Huttenbouwweek in Puttershoek|Maasdam

Puttershoek|Maasdam - In december 2019 is een oproep gedaan om vrijwilligers te werven voor een mogelijke nieuwe Huttenbouwweek in Puttershoek|Maasdam. Met daarin de vraag of mensen wilden helpen met de voorbereidingen en de uitvoering van een Huttenbouwweek voor basisschoolkinderen.

Op deze oproep, zowel in de krant als op sociale media, zijn 2 reacties gekomen van mensen die hun hulp wilden bieden. Dit is voor de initiatiefgroep niet voldoende om een intensieve week te kunnen draaien. Daarom is het besluit genomen om geen Huttenbouwweek plaats te laten vinden. Dit is jammer omdat het initiatief goed werd ontvangen door de gemeenschap.

De initiatiefgroep heeft daarom besloten het project te beperken tot 1 dag in de zomervakantie waarop een gevarieerd aanbod geboden zal worden voor diverse doelgroepen. De vraag voor extra hulp blijft staan. Bent u bereid bij te dragen om deze dag tot een giga-succes te maken? Dan kunt u contact opnemen met Thamar van der Poel.

Mailen/appen/bellen kan via: thamar.vanderpoel@welzijnhw.nl en via telefoonnummer: 06-19947044. Doen! Samen sluiten we de zomervakantie spectaculair af, ook in Puttershoek|Maasdam.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden