SSS VR1 na de winst op sc Woezik.
SSS VR1 na de winst op sc Woezik. (Foto: )

SSS Vrouwen wil versterking

Klaaswaal - De dames en meiden afdeling van SSS is op zoek naar speelsters! SSS is sinds 1 oktober 1920 de Klaaswaalse trots op voetbalgebied en speelt een belangrijke rol in het dorp Klaaswaal en omstreken. Sinds 1964 spelen zij op het huidige complex. Sinds 1995 heeft de vereniging ook een damesafdeling. Deze afdeling is sinds die tijd gegroeid van één meisjes elftal naar drie vrouwen elftallen en meerdere meisjes elftallen. 

Inmiddels spelen de dames al voor het derde seizoen achter elkaar in de landelijke Topklasse, het hoogste vrouwelijke amateur niveau van Nederland! Vrouwen 2 speelt momenteel 1e klasse en kunnen zich komende maanden veilig spelen. Vrouwen 3 speelt in de vierde klasse met plezier.

SSS Vrouwen voetbalt regelmatig zowel vriendschappelijk als in bekerverband tegen clubs uit de Eredivisie Vrouwen. Dit seizoen tegen Excelsior Barendrecht, maar in het verleden tegen ADO den Haag, PEC Zwolle en Heerenveen. Hierdoor heeft SSS een enorme aantrekkingskracht op speelsters uit de Hoeksche Waard en zelfs ver daarbuiten. 

SSS heeft een goede naam als vereniging, waar plezier hand-in-hand samengaat met prestatie. Zowel de heren als de dames zijn belangrijk voor de club. SSS biedt dan ook de mogelijkheid om te trainen en te voetballen aan zowel jongens, meisjes, heren en dames. Voor in het nieuwe seizoen (2020-2021) zijn ze op zoek naar nieuwe leden voor de vrouwenafdeling:

- Talentvolle meiden, die zichzelf willen ontwikkelen tot het hoogst mogelijke niveau.

- Meiden die al op de hogere niveaus spelen en een nieuwe stap willen maken.

Wil je voor SSS komen spelen of een keer komen trainen neem dan contact op met Jan Nuts (0681185046) en Ton van der Sluis, ook voor vragen kun je bij hen terecht: vrouwenafdeling@sssklaaswaal.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden