Foto:

Restaurant Leff introduceert 'Leff voor thuis'

OUD-BEIJRLAND | Ook het Oud-Beijerlandse restaurant Leff heeft haar deuren vanwege de coronamaatregelen moeten sluiten. Om hun gasten op afstand te laten genieten, introduceren zij hét ‘Leff voor thuis’ pakket. Hiermee kunnen mensen thuis in een handomdraai een Leff-waardig 3 gangenmenu op tafel toveren. 

Inmiddels zijn vele restaurants overgegaan op thuisbezorgen of afhalen.

Chefkok Hans Fiege van restaurant Leff vertelt dat dit voor hen geen optie is. “Aangezien onze gerechten na bereiding zo snel mogelijk gegeten moeten, hebben we nagedacht over andere mogelijkheden en is het ‘Leff voor thuis’ pakket ontstaan. Hiermee kunnen mensen thuis in eigen keuken aan de slag met de bereiding van culinaire gerechten.”

Er kan gekozen worden uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Ook wordt er een bijpassende wijn bijgeleverd en de welbekende friandises. Om de “thuiskoks” zo goed mogelijk te kunnen assisteren worden er instructiekaarten bijgevoegd. 

Op deze kaarten wordt stapsgewijs uitgelegd hoe het gerecht bereid wordt en hoe het bord restaurantwaardig opgemaakt kan worden. “Alle voorbereidingen worden door ons getroffen, waardoor het simpelweg een kwestie is van de puntjes op de i zetten, waarna het “uitgeserveerd” kan worden,” vertelt mede-eigenaar Ron Boender.

Hierdoor kan er in deze tijd toch culinair genoten worden, zonder het huis te hoeven verlaten.

Meer informatie is te vinden op www.restaurant-leff.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden