Jaap Herweijer in zijn professionele keuken.
Jaap Herweijer in zijn professionele keuken. (Foto: Noortje van der Slikke)

Mariet Party’s & Events breidt maaltijdservice uit

Numansdorp - Mariet Party’s & Events uit Numansdorp breidt haar maaltijdservice uit in verband met de huidige coronacrisis. De cateraar bezorgde altijd al lunches en (overwerk)maaltijden bij klanten, maar gaat deze nu ook leveren aan onder meer zorginstellingen, financieel dienstverleners, foodbedrijven en distributiecentra.

Juist in de zogenaamde ‘vitale sectoren’ is de werkdruk momenteel hoog. “We hebben drie maanden geleden ons nieuwe pand met uitgebreide horecakeuken betrokken, daarin kunnen we op grote schaal heerlijke, gezonde en verse maaltijden bereiden”, vertelt Jaap Herweijer van Mariet Party’s & Events.

Zijn bedrijf stelt wekelijks een menu samen met iedere dag keuze uit twee maaltijden. Maaltijden zijn per stuk verpakt en worden koelvers afgeleverd, zodat de klant deze zelf kan opwarmen in oven of magnetron. Levering kan zes dagen per week, van maandag tot en met zaterdag. Voor de bereiding staat een ervaren keukenteam klaar, van de koks hebben er twee veel ervaring in de gezondheidszorg.

Qua voedselveiligheid werkt Mariet Party’s & Events volgens de hoogste standaarden: “Onze keuken voldoet aan de NVWA richtlijnen en wij werken altijd volgens de strenge HACCP-code. De voorschriften van het RIVM nemen we ook in acht, maar dat deden we voorheen ook al. Hygiëne is onze tweede natuur”, vertelt Jaap Herweijer.

Ook voor consumenten

De cateraar merkt ook dat er meer vragen komen vanuit consumenten. Nu de horeca gesloten is en mensen de komende weken veel meer thuis zullen zijn, zoekt men naar oplossingen om feestelijke momenten toch op bescheiden wijze te vieren. “We bezorgen daarom borrel- en hapjesplanken aan huis, maar ook saladeschotels. Ook is het mogelijk om maaltijden bij ons te bestellen en af te halen”, vertelt Jaap Herweijer.

Wie vragen heeft of eens wil overleggen met de cateraar kan bellen met Jaap Herweijer, telefoon 06 2251 6387. Op www.marietcatering.nl staat het weekmenu.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden