Foto:

De Dierenstee is dicht, bezoeken op afspraak

Numansdorp - De Dierenstee is vanwege het corona virus momenteel gesloten. Om het plaatsen van de dieren echter niet te veel te vertragen, is het wel mogelijk om op afspraak kennis te komen maken met een dier. Ook kan er nog afstand worden gedaan en is het mogelijk om een pensiondier te komen ophalen, maar alle bezoeken vinden alleen plaats op afspraak.

Wie interesse heeft in hond Bullit, kan ook gewoon met hem komen kennismaken. Deze anderhalf jaar oude Amerikaanse Staffordshireterriër is helaas voor de tweede keer op zoek naar een nieuw thuis. Iets dat niets met Bullit zelf te maken heeft, hij is namelijk een hele lieve en aanhankelijke hond. Helaas toont Bullit zijn lieve karakter niet altijd bij een eerste ontmoeting. Eigenlijk is hij namelijk best onzeker en bij onbekenden kan hij dat soms uiten door terug te deinzen of te blaffen.
Visite vindt Bullit bijvoorbeeld ook spannend. Benader je hem rustig en heb je iets lekkers bij je om het ijs te breken, dan heb je al snel het vertrouwen van Bullit gewonnen. Voor de juiste eigenaar is Bullit dan een geweldige hond.

Eén die graag bij je op schoot kruipt en dingen met je onderneemt. Bullit heeft wel een duidelijke en standvastige baas nodig. Dan luistert hij goed naar je en is hij prima te corrigeren als hij bijvoorbeeld aan de riem trekt.

Ook is het belangrijk dat er veel tijd en aandacht aan Bullit kan worden besteed, want hij is graag bij zijn baas in de buurt en vindt het niet fijn om alleen thuis te zijn. Wie geeft lieve, maar onzekere Bullit een kans?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp. Tel. 0186 – 655 150.

Email: info@dierenstee.nl, Website: www.dierenstee.nl. 

Openingstijden: maandag 11.00 uur tot 15.00 uur, dinsdag t/m zaterdag: 11.00 uur tot 15.30 uur. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden