Foto:

Post met een glimlach in de Hoeksche Waard

Hoeksche Waard - Als mede zzp'er raakt deze corona-situatie ook Stephanie Weemering, net als vele andere ondernemers. En zo ontstond er een leuk idee bij haar. 'Dit idee is geboren vanuit mijn verleden in de ouderenzorg', aldus Stephanie. 'Toen ik hoorde dat de verzorgingshuizen de deuren gingen sluiten en daarom de eenzaamheid voor sommige ouderen nog groter zou worden vond ik dat ik er iets moest gebeuren. Een klein gebaar als dit zou al kunnen helpen. Een tekening, knutselwerk of een kaartje. Even iets waar ze naar kunnen kijken en een glimlach van krijgen.' 

Meteen na de start kwam het initiatief snel van de grond. Er hangen op diverse plekken al spandoeken bij bedrijven en van veel kanten komt er hulp. Er zijn gratis knutselspullen beschikbaar en er zijn inleverpunten.

'Wij brengen de gratis spullen ook naar Humanitas DMH en leveren deze spullen op de aangemelde punten af. Hier halen wij de knutsels later weer op om deze mooi te verpakken', aldus Weemering.

Er zijn al heel wat inleverpunten in Oud-Beijerland, Westmaas , Mijnsheerenland en Schiedam. Kijk op https://www.facebook.com/Post-met-een-glimlach voor inleverpunten en meer informatie. 

Ook inleverpunt worden? Neem contact op! heel graag! Aanmelden van mensen, instanties en verpleegtehuizen kan uiteraard ook via info@slimmekoop.com. Graag onder vermelding van naam, adres, aantal personen, contactpersoon en telefoonnummer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden