Samengestelde foto van de prijswinnaars.
Samengestelde foto van de prijswinnaars. (Foto: )

Schaatsprijzen District Hoekse Waard alsnog uitgereikt

Hoeksche Waard - Helaas werden door de corona-maatregelen de laatste schaatstraining van het seizoen gemist. Zowel de wedstrijdgerichte schaatser in Breda als de recreantengroep in Dordrecht hebben zo een plots einde aan het schaatsseizoen verkregen.


Bij de laatste training in Breda voor wedstrijdgerichte schaatsers zouden ook de verschillende prijzen van de wisselbekers zijn uitgereikt. Nu de corona-maatregelen ons nog langer aan huis gekluisterd laten zijn de wisselbekers alvast bij de winnaars gebracht.


De prijzen zijn uitgereikt aan de volgende prijswinnaars: Thijmen v.d. Hoek won de progressieprijs voor pupillen jongens omdat hij het meeste vooruitgang heeft geboekt in het afgelopen seizoen, hij was tijdens de clubkampioenschappen maar liefst 60% sneller dan tijdens zijn vorige wedstrijd. Zijn vader Willem maakte zijn comeback en won direct de bokaal voor Sportman van het jaar.

Judith Heidt won het bronzen beeldje omdat zij het meest progressie maakte bij de junioren-senioren (6%). Cato Visser ontving de aanmoedigingsprijs omdat zij na een goede 500m helaas door een verkeerde wissel op de 1500m uit de uitslag viel. 

Isa Niemansverdriet won het kampioenschap bij de pupillen. Noa Bijl maakte het meeste progressie bij de pupillen meisjes (13%). Merel Smits was de overall kampioene bij de junioren over 500 + 1500m. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden