Foto:

Deurportret als herinnering aan Coronatijd

Heinenoord - Veel gezinnen zitten momenteel thuis en wellicht is een fotomoment dan iets om enerzijds de sleur te doorbreken en anderzijds voor later een leuke herinnering aan de Coronatijd. 

Hans Boutkan van HaBo fotografie heeft deze actie ontwikkeld. 

Wat is een deurportret?

Een deurportret is een shoot van tenminste 1,5 meter afstand waarbij mensen met hun gezin of partner of huisdier in de deuropening thuis staan en er leuke, bijzondere en mooie foto's worden gemaakt.  

Een shoot duurt ongeveer 15 minuten. Tijdens de fotoshoot zal er ruim 1,5 meter afstand zijn om de social distance te respecteren.

Binnen 1 werkweek wordt er een selectie van de shoot naar je toegestuurd, je kiest zelf maximaal 5 foto's uit, meer is mogelijk maar dan tegen meerprijs. Foto's worden bewerkt toegestuurd.

Wie zich inschrijft via het contactformulier op de website www.habo-fotografie.nl krijgt een bevestiging van de aanmelding en hoort wanneer en of het mogelijk is langs te komen.

Na de reservering volgen een betaalverzoek en de algemene voorwaarden per mail. Het vriendelijke verzoek is deze te betalen voordat de deurportretshoot van start zal gaan.

Tarief

Prijs is inclusief 1x fotoprint van 13x18cm + verzendkosten.

Prijs shoot: € 75,- incl btw
Reiskosten is inclusief de prijs in de gemeenten: Hoeksche Waard, Barendrecht, Zwijndrecht, Dordrecht, Rhoon en Poortugaal.
Alle woonplaatsen daarbuiten reken ik reiskosten van € 10.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden