De kersen drive-in. (Foto: Privé)
De kersen drive-in. (Foto: Privé) (Foto: )

Kersen drive-in in Mijnsheerenland

Het kersenseizoen gaat bijna van start! Bij van Randwijk en van Doornfruit zitten ze al volop in de voorbereidingen en verwachten ze begin juni de eerste kersen weer te kunnen verkopen. Alleen dit jaar gaat dat iets anders dan anders. 

MIJNSHEERENLAND - De coronacrisis haalt bij de meeste ondernemers veel creativiteit naar boven. Zo ook bij de kersenteler Gijsbert van Randwijk uit Strijensas. Al jaren verkoopt hij op meerdere plekken in de omgeving van de Hoeksche Waard zijn kersen onder de naam LekKers. Alleen dit jaar zal dat iets anders gaan dan de voorgaande jaren. Hierop heeft van Randwijk een creatieve oplossing bedacht, door op zijn hoofdlocatie in Mijnsheerenland een kersendrive-in te organiseren. Hierdoor hoeven de klanten niet met elkaar in contact te komen en kunnen ze lekker in hun auto wachten op de lekkerste kersen van uit de Hoeksche Waard. De bestelling wordt genoteerd, er wordt betaald en de kersen en/of LekKers streekproducten worden voor u klaargezet op een plek waar de automobilist ze zelf gemakkelijk kan pakken.

Het terrein is helemaal aangepast en vergroot, zodat er voldoende auto’s door de drive-in kunnen rijden. Het is niet de bedoeling dat klanten hun auto gaan parkeren, dus blijven zitten is de norm. En uiteraard zijn mensen op de fiets nog steeds van harte welkom en zal hier aparte route met bewegwijzering voor worden neergezet.

Wil je meer weten over LekKers, de kersenverkoop en wanneer de eerste kersen in de drive-in verkocht gaan worden? Kijk dan op de website van LekKers: www.hollandsekersen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden