Gunterweit in Puttershoek en Maasdam

Puttershoek - Een gastvrije ontvangst door Janette Westbroek-Snel was de voorbode voor prachtige draaidag in de polder. Met alweer een heerlijk zonnetje ging trio Gunterweit dit keer in een oude Dodge uit 1942 naar de “heren van Putten” en de “Dam in de Maas”.

Verhalen met 2 oud onderwijzers “Okkie Trooi” en de “Burgemeester” over suiker, biezen vlechten, op bezoek bij een sponsor, een bos bloemen als verrassing, de “Brokken” en verhalen over nostalgische avonden, een spontaan “ ja, ik wil” in het danspaleis van de Hoeksche Waard in een dorp aan de Oude Maas. 

Een “rotonde” verder startten Ton, Johan en Wim bij een café, stopten ze bij het huis van een Olympiër, werd er gesproken over tol betalen, beursschippers, de landing van een V1, afgedwaalde bommen op Rotterdam en werd het geheim van de “Groenen” helaas niet ontrafeld….. 

Kortom - weer veel gespreksstof om over door te praten na aflevering 7 van Gunterweit #Gunterweit #Maasdam #Puttershoek #HWmedia

Heeft u een smart TV? Dan kunt u de aflevering via de YouTube app ook op de TV kijken. Zoek op "Gunterweit" of gebruik deze link:

http://www.youtube.com/watch?v=tie-1FkUWB8

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden