Spelende kinderen bij Wiedewei
Spelende kinderen bij Wiedewei (Foto: Wiedewei)

Nieuwe Wiedewei vestiging in Puttershoek!

Puttershoek - De groene kinderopvang van Wiedewei breidt uit in de Hoeksche Waard! Vanaf 2 juni opent Wiedewei Puttershoek haar deuren voor kinderen van 0 tot 4 jaar aan de Ring 25 in Puttershoek. Deze locatie wordt helemaal klaargestoomd om vanaf 2 juni een groene speel- en leeromgeving te zijn voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Baby’s, dreumesen en peuters kunnen er dagelijks terecht voor kinderopvang.

Een goede start op de nieuwe vestiging
Er wordt gewerkt met een vast team, dat elkaar al goed kent van Wiedewei Maasdam. “Zij staan echt voor groene kinderopvang. Zo kunnen we een goede start maken op deze nieuwe vestiging”, geeft Esther van der Plank, vestigingsmanager aan.

Voor- en vroegschoolse educatie met groen en natuur
Bij Wiedewei krijgt je krijgt je peuter een vliegende start dankzij de leuke en leerzame thema’s van Peuterstart, het voor- en vroegschoolse educatie programma van Wiedewei. Esther: “Met peuterstart werken we aan de ontwikkeling van de peuters. We zorgen ervoor dat groen en de natuur in alle thema’s terugkomt. Zo bereiden we de kinderen goed voor op de basisschool en de kinderen maken al op jonge leeftijd kennis met de natuur en alles wat daar groeit en bloeit.”

Kijken of Wiedewei bij jullie past?
Wil je graag eens kijken of Wiedewei past bij jou en je kind? Je bent van harte welkom voor een rondleiding. Dat kan alvast in Maasdam. Kijk op wiedewei.nl of neem contact op met Vestigingsmanager Esther van der Plank, via e.verschoor@kibeo.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden