Foto:

Opening Bibliotheek Goudswaard

Goudswaard - Na een lange tijd gesloten te zijn geweest i.v.m. de corona regelgeving opent de bibliotheek in Goudswaard dinsdagavond 26 mei de deuren weer voor haar lezers. Dat deelt de Stichting Bibliotheek Goudswaard mee.

Uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen. Er mogen maximaal 3 personen tegelijkertijd naar binnen. Daar staan 3 mandjes klaar die het overzichtelijk houden zodat er niet meer personen naar binnen gaan dan deze 3 lezers.

De mandjes kunt u gebruiken om uw in te leveren boeken in te boeken en deze stuk voor stuk bij de inlever-/uitleenbalie onderaan het plexiglas scherm aan te reiken aan de bibliotheekvrijwilligers. 

Bij de ingang staat een pomp flesje met ontsmettingsmiddel waarmee u de handen kunt reinigen alvorens u de bibliotheekruimte betreedt. 

Gelieve niet te lang te blijven hangen omdat andere lezers dan langer buiten moeten wachten. Klinkt misschien wat onvriendelijk maar is zoals u begrijpt zeker niet zo bedoeld.

Bij het verlaten van de bibliotheek plaatst u uw mandje weer terug bij de uitgang. 

Op de vloer ligt belettering om de afstand ten opzichte van anderen aan te geven. Voor kinderen is de bibliotheek nog zeer beperkt toegankelijk. Beter is als de ouder alleen boeken brengt en haalt voor zichzelf en voor het kind. 

De bieb is open op dinsdagavonden van 19:00 tot 20:30 uur. De vrijdagmiddag is de bieb nog gesloten in verband met de samenloop met de schooltijden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden