Op gepaste afstand maar wel op ooghoogte kon burgemeester Bram van Hemmen de 102-jarige mevrouw Koppenol-Koolmees maandag feliciteren. (foto: pr Zorgwaard)
Op gepaste afstand maar wel op ooghoogte kon burgemeester Bram van Hemmen de 102-jarige mevrouw Koppenol-Koolmees maandag feliciteren. (foto: pr Zorgwaard) (Foto: )

Hoog bezoek voor 102-jarige in de Bliekenhof

Klaaswaal - Letterlijk en figuurlijk hoog bezoek voor de 102-jarige mevrouw Koppenol-Koolmees. Vanuit een hoogwerker feliciteerde burgemeester Bram van Hemmen op maandag 25 mei de 102-jarige. Sinds 3 jaar woont mevrouw in de Bliekenhof in Klaaswaal.

Door de coronamaatregelen was bezoek in het zorgcentrum niet mogelijk. Daarom stelde Tuk Kraanverhuur voor deze speciale gelegenheid een hoogwerker beschikbaar. Voor de burgemeester was dat eveneens een mooie manier om zo de jarige persoonlijk een mooie bos bloemen aan te kunnen bieden. 

Van Hemmen bood de jarige niet alleen een mooie bos bloemen aan, maar ook 102 bonbons. Hij zei daarbij dat als mevrouw er zuinig mee deed en er om de paar dagen eentje nam, hij volgend jaar de voorraad weer kwam aanvullen.  

Mevrouw Koppenol was jarenlang telefoniste in het taxibedrijf dat zij samen met haar man runde in Capelle aan den IJssel. Toen haar man ziek werd verhuisde het echtpaar naar Hellevoetsluis, totdat mevrouw 3 jaar geleden haar intrek in de Bliekenhof nam.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden