Apollo is misschien wel op zoek naar jou!

Numansdorp - Apollo is misschien wel op zoek naar jou!

Heren 1 van Apollo is dit seizoen 2019-2020 gepromoveerd en zal in het nieuwe seizoen 2020-2021 uitkomen in de Promotieklasse. Nu is men op zoek naar versterking.

Het is een jong team met leeftijden tussen de 17 en 40+. Vanuit de A Jeugd gepromoveerd naar de 2e klasse en 2 jaar geleden naar de 1e klasse. Afgelopen seizoen stond Apollo sinds de winterstop bovenaan en na de laatste wedstrijd die gespeeld kon worden nog steeds. Na het besluit vanuit de Nevobo gepromoveerd naar de Promotieklasse, een hele uitdaging !

De Dames 1 van Apollo spelen in het nieuwe seizoen 2020-2021 in de 2e Klasse. Doordat een aantal spelers zijn weggegaan zoekt men versterking in de breedte.

De Dames van Apollo zijn een jaar geleden gepromoveerd naar de 1e klasse. Maar vanwege de vele speelsters die over zijn gestapt, worden meiden uit de jeugd overgeplaatst. Vandaar de keuze dit team terug te schrijven naar de 2e klasse en door een goed teamverband op te gaan bouwen hopen zij dat ze snel weer in de 1e klasse uit kunnen komen.

Misschien kan / wil jij deze uitdaging aangaan. Of twijfel je nog en wil je een keer geheel vrijblijvend meetrainen? Dan kan dat uiteraard!

Je kan altijd contact opnemen met de Technische Commissie via de mail tc@vvapollo.nl

Of met Lennard de Jong trainer/coach van heren 1 (0653686952)

http://www.vvapollo.nl/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden