Instructeur Wim Batenburg legt uit.
Instructeur Wim Batenburg legt uit. (Foto: Ina Batenburg)

Fit in Piershil opent haar deuren

Piershil - Op woensdag 1 juli opent ‘Fit in Piershil’ haar deuren. De fitnessclub van Ina en Wim Batenburg is gevestigd aan de Voorstraat 1 in Piershil, op de locatie waar ooit de smederij was gevestigd en de fietsenmakerij/winkel ’t Hoeckie van de familie Van Andel. 

De moderne en ruime fitnessruimte van honderd vierkante meter is voorzien van frisse kleedruimtes. De sportschool met volautomatische toestellen is een primeur voor het dorp Piershil, de eigenaren zijn er maar wat trots op. ,,Iedereen uit Piershil en omgeving kan op een leuke, veilige en effectieve manier fit worden.” 

Ina en Wim hopen dat hun fitnessruimte ook een ontmoetingsplaats wordt, voor de niet-sporters is er gelegenheid om onder het genot van een kop koffie kennis te maken en bij te praten met anderen. ,,Zo’n ruimte is er niet meer in Piershil, we zouden het erg leuk vinden als het hier een levendige boel wordt. Iedereen is welkom. De sociale functie is even belangrijk als de sportieve.”

Voor geïnteresseerden bestaat de mogelijk om te trainen via de ‘Milon methode’. Met een personal trainer wordt een programma van 35 minuten afgewerkt, steeds intensiever en effectiever. 

Via de website fitinpiershil.nl kan nu worden ingeschreven voor een gratis proefles.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden