Foto:

Win z'n vertrouwen en Bullit is je beste vriend

Numansdorp - De Dierenstee is vanwege het Corona virus nog steeds gesloten. Het plaatsen van dieren gaat echter gewoon door, maar is alleen op afspraak mogelijk. Ook blijft het mogelijk om afstand te doen van een dier en is het pension nog steeds geopend, maar ook hiervoor geldt dat er alleen op afspraak wordt gewerkt.

Helaas ziet men in De Dierenstee af en toe dieren terugkomen. Ook Bullit, een Amerikaanse Staffordshireterriër van twee jaar oud, is een oud-bewoner. Bullit is een hele lieve hond, maar zijn lieve karakter toont hij niet altijd bij een eerste ontmoeting. 

In de basis is Bullit namelijk vrij onzeker en bij onbekenden kan hij dat soms uiten door terug te deinzen en/of te blaffen. Maar heb je eenmaal zijn vertrouwen gewonnen, dan is Bullit je beste vriend en kruipt hij het liefst bij je op schoot. Bullit heeft wel een duidelijke en standvastige baas nodig. Een rustige persoon, die Bullit veel tijd en aandacht kan bieden, want Bullit is graag bij zijn baas in de buurt en zoekt ook steun bij je in spannende situaties. Ben je die persoon, dan is Bullit prima te corrigeren en luistert hij goed naar je. Ben je dat niet, dan wordt Bullit nog onzekerder dan hij in de basis al is en gaat hij je beschermen. 

Voor de juiste baas is Bullit een fijn maatje die het heerlijk vindt om actief bezig te zijn. Hij houdt van mee rennen naast de fiets, zwemmen en wandelen. Tijdens een wandeling kan Bullit wel flink aan de riem trekken, zeker als hij een andere hond tegenkomt. Bullit reageert erg fel op soortgenoten en kan daarom ook absoluut niet los lopen. Voor Bullit wordt een fijn thuis gezocht waar hij rust en aandacht krijgt.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee

Groene Kruisweg 14a

3281 KB Numansdorp

Tel. 0186 – 655 150

Email: info@dierenstee.nl

Website: www.dierenstee.nl.

Openingstijden:

Maandag: 11.00 uur tot 15.00 uur

Dinsdag t/m zaterdag: 11.00 uur tot 15.30 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden