Wellant Live
Wellant Live (Foto: PR wellantcollege)

Artiesten en host op WELLANT LIVE!

Artiesten en host op WELLANT LIVE!

Snelle, Pjotr, Edson da Graça en Lieke Hammink op 30 juni op WELLANTcollege  LIVE!

Nog enkele dagen tot WELLANT LIVE: het allergrootste digitale schoolfeest van Nederland! Dinsdag 30 juni kan iedereen meekijken tussen 20:00-21:00 op youtube.

Snelle, Pjotr en Edson da Graça en Lieke Hammink gaan er een knalfeest van maken voor én met alle Wellantcollege leerlingen! Presentatie Edson da Graca, Edson is presentor en comedian, hij gaat in gesprek met leerlingen van het Wellantcollege over het afgelopen jaar en hun vakantie plannen.

Optredens: Snelle en Pjotr
We zijn super trots dat  Snelle meedoet! Want hij gaat hard! Het afgelopen jaar stond hij op WOO HAH! en Appelsap, won hij een MTV Award en ging hij platina met ‘Scars’ en ‘Plankgas’. ‘Reünie’ en ‘Smoorverliefd’ stonden op 1 in de Top 40. Zo bewijst Snelle dat een dorpsjongen het heel ver kan schoppen. 

TikTok-challenge: Lieke Hammink @Liekehams
Lieke is actrice en TikTok creator. Ze heeft inmiddels meer dan 320 duizend volgers en 20 miljoen likes op TikTok. Lieke lanceerde samen met Wellant de #ChooseYourCharacter Schoolfeest Editie. Ze heeft alle inzendingen bekeken en gaat tijdens WELLANT LIVE met jullie een nieuwe uitdaging aan! 

Leerlingen Wellantcollege maken kans op een plek in de Green Room, de virtuele tribune. Deze plekken zijn voor alle kijkers te volgen, de leerlingen kunnen in gesprek met Edson en de artiesten!

Hoe kom je in de Green Room?

Leerlingen kunnen een mail sturen om een plaatsje in de green room te bemachtigen, de plaatsen zijn beperkt.

Dinsdag 30 juni, zet Snelle en Pjotr op repeat, om 20:00 uur op het Youtube-kanaal @wellantcollege. Daar is WELLANT LIVE te zien!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden