Plezier op de Modderdag bij Wiedewei Maasdam.
Plezier op de Modderdag bij Wiedewei Maasdam. (Foto: Wiedewei)

Dikke pret op Modderdag bij Kibeo en Wiedewei

Hoeksche Waard - Op maandag 29 juni was het Nationale Modderdag. De kinderen bij kinderopvang Kibeo en groene kinderopvang Wiedewei Maasdam willen wel meer dan één dag met modder spelen, daarom is het thema over een hele week ‘uitgesmeerd’! Tijdens deze blubberige dagen ontdekken de kinderen wat modder is en wat je met modder kunt doen, want spelen met modder is leuk én leerzaam! En het allerleukste? Vies worden mag!

Tijdens Modderdag worden kinderen op een leuke manier uitgedaagd om buiten te spelen door op heel veel verschillende manieren met modder om te gaan. Samen met elkaar in de modder spelen draagt bij aan extra beweging en natuurlijk heerlijk buitenspelen. Dat is goed voor de ontwikkeling en gezondheid van kinderen, en zo leren ze op een uitdagende manier van de natuur!

Vestigingen in de Hoeksche Waard
Bij Kibeo Beatrixplein in Mijnsheerenland, Kibeo Diepenhorstweg in Strijen, Kibeo Eben-Haëzerschool in Oud-Beijerland, Kibeo Groen van Prinstererschool in Klaaswaal, Wiedewei Maasdam en bij Wiedewei Mijnsheerenland is er de afgelopen dagen flink gemodderd! Ben je benieuwd naar de opvang bij de verschillende locaties en wil je graag eens binnenkijken. Maar dan een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding op www.kibeo.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden