Foto: Kees de Vries

Air Badminton, nieuwe sensatie?

Maasdam - In een nare tijd van het Coronovirus introduceerde het bestuur van badmintonvereniging B.S.M. openlucht badminton met een speciale ontworpen shuttle. Het spelen in de openlucht voldoet aan alle overheidsregels, die van de badmintonbond en die van het RIVM.

Deze shuttle is speciaal ontworpen om in de open lucht mee te spelen. Dat ging uitstekend. Al namen sommige jeugdleden het in de open lucht spelen erg letterlijk. Ze sloegen de shuttle in een boom, gevolgd door rackets en 2 ballen, die ook vast kwamen te zitten. Onder veel hilariteit kreeg Leo, de jeugd trainer, de shuttle, rackets, ballen met een trapleer uit de boom.

Het buitenspelen ging prima. De shuttle is een aanwinst voor het buitenspelen van badminton, weinig windgevoelig. Als je een keer wilt meespelen, in de hal of er buiten, kijk dan op www. www.smashingmaasdam.nl rubriek getapt nieuws.

Iedereen, die het badminton spelen eens wil proberen, is van harte welkom dat in de schoolvakantieperiode (24 juli t/m 28 augustus) op vrijdagavond vanaf 19:30 uur te proberen in sporthal Duyvesteyn, Fazant 3, Maasdam. BSM vraagt daarvoor een bescheiden bijdrage van 3 euro per keer. Er zijn rackets beschikbaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden