Het pand. (Foto: Privé)
Het pand. (Foto: Privé) (Foto: )

Yogabarn Hoeksche Waard weer open

'S-GRAVENDEEL - Na een grondige verbouwing van het pand aan de Molendijk in ’s-Gravendeel, dat veel mensen kennen als de vroegere dansschool Venus, opende Yogabarn Hoeksche Waard op 1 juli -eindelijk- haar deuren.

Een wervelwind, zo noemt eigenaresse Eveline Vos de afgelopen maanden waarin de veranderingen elkaar razendsnel opvolgden. “We hadden een strakke planning, maar met corona hadden we, net als veel anderen, geen rekening gehouden. Bijsturen en anders organiseren is niet gemakkelijk en het vraagt om creatief denken, maar het geeft wel reuring aan het ondernemerschap,” zo vertelt Eveline.

Yogabarn Hoeksche Waard biedt veel meer dan alleen yoga. Denk bijvoorbeeld aan workshops, lezingen, wandelcoaching of individuele coaching bij bijvoorbeeld een burn-out. Ook voor natuurgeneeskundige therapie en traumaverwerking is de Yogabarn jouw plek. Even loskomen van de hectiek van alledag gaat hier heel gemakkelijk. Je kunt hier eigenlijk niet anders dan ontspannen.

Op zaterdag 11 en 18 juli organiseert de Yogabarn open ochtenden. Je bent tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom om het pand te bewonderen, je vragen te stellen en de mensen van de Yogabarn te ontmoeten.

Coronaproof? Ja zeker! De ruimtes van de Yogabarn zijn groot en anderhalve meter afstand van elkaar houden, gaat hier heel gemakkelijk. “We werken altijd in kleine groepen zodat er volop aandacht is voor iedereen. Met elke dag verschillende soorten kwalitatieve lessen is er altijd een les voor jou,” vertelt Eveline enthousiast. “En vanaf september breiden we ons rooster uit en voegen we ook de workshops aan onze programmering toe. Het aanbod is divers en iedereen is welkom.” Meer informatie over Yogabarn Hoeksche Waard vind je op www.yoga-barn.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden