Amber, Fabienne, Anouk en Iris. (Foto: Hennie Hut)
Amber, Fabienne, Anouk en Iris. (Foto: Hennie Hut) (Foto: )

Toch mooi diplomafeest op Wellantcollege

KLAASWAAL - Het liep allemaal anders dan anders, geen diplomering met een groots galafeest in Alcazar, maar een speciale georganiseerde route door de school in kleine groepjes voor de geslaagden van het Wellantcollege uit Klaaswaal.

Bij binnenkomst werden de ouders en leerlingen in feestelijke kleding verwelkomd met live gitaarmuziek door Damian Petrus, er volgde een foto moment en de feestgangers liepen door naar het eerste lokaal. Daar werden ze hartelijk ontvangen door diverse docenten en namen de ‘square academic cap’ of vertaald in het Nederlands ‘de vierkante academische pet’ in ontvangst.

Vervolgens liepen ze naar een ander lokaal voor een hapje en drankje, in de gymzaal namen ze een heliumballon en roos in ontvangst, en daarna weer een poloraid momentje om de feestelijke gebeurtenis voor altijd vast te leggen. In de kantine werden de diploma’s ondertekend en daarna volgde een praatje met de mentor. Ouders en leerlingen waren zeer tevreden over deze strak maar feestelijk georganiseerde diploma bijeenkomst, een dag om nooit te vergeten!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden