De gehuldigde collega's van CBS Sabina van Egmond. (Foto: J. van der Veeken)
De gehuldigde collega's van CBS Sabina van Egmond. (Foto: J. van der Veeken) (Foto: J. van der Veeken)

Bloemen- en diplomaregen op Sabina van Egmond

Oud-Beijerland - De bloemist had dit jaar een goede klant aan CBS Sabina van Egmond. Directeur J. van der Veeken had maar liefst zeven collega's, die hij in het zonnetje wilde zetten tijdens een jaarlijks evaluatiemoment.

Juf Danique en meester Jurrian haalden hun diploma voor de opleiding vakdocent gym. Juf Jovanka is geslaagd als specialist Klasse(n)kracht, een systeemaanpak voor het ontwikkelen van gezond functionerende groepen. Collega Marieke wist twee jaar in één jaar te voltooien en is nu basisbekwaam schoolleider.

Juf Bianca heeft zich bij Novilo in Utrecht gespecialiseerd in de begeleiding van (hoog-)begaafde leerlingen. Zij studeerde summa cum laude af. Juf Cynthia mag zich officieel onderwijsassistent noemen. Ook zij haalde dit jaar haar welverdiende diploma.

Tot slot nam de school met pijn in het hart afscheid van juf Ingrid. Zij werkte 17 jaar op de school en gaat een nieuwe uitdaging aan op CBS De Bron. Juf Ingrid heeft zich vele malen ingezet om de schoolreis te organiseren. Zij is een natuurliefhebber in hart en nieren en zette de schooltuin op. Ook is juf Ingrid een warm voorstander van kunst- en cultuuronderwijs, was enige tijd cultuurcoördinator. Zij is een leerkracht, die overal kansen ziet om kinderen, ook op informele wijze iets te leren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden