Foto:

Billie's Zomertour

Hoeksche Waard - Als je deze vakantie thuis blijft dan is er veel te doen in de Hoeksche Waard. De kinderen van alle basisscholen hebben inmiddels het Vakantie Doe-Boek van Hoeksche Waard Actief ontvangen. Een boek vol met inspirerende, sportieve en gezonde activiteiten. 

Daarnaast is er vijf weken lang op woensdagmiddag op vijf verschillende locaties sport en spel. Maak kennis met Billies Zomertour. De kinderen kunnen op verschillende sportveldjes door heel de Hoeksche Waard onder begeleiding van een professionele trainer of begeleider sporten en bewegen. Het is voor alle kinderen van de basisschool, waarbij er steeds drie sessies zijn op verschillende locaties. 

Op woensdagmiddag 29 juli in Oud-Beijerland, 5 augustus in Zuid-Beijerland, 12 augustus Strijen, 19 augustus Numansdorp en 26 augustus in Puttershoek. De groepen 1 en 2 starten om 12:30 uur, groep 3 tot en met groep 5 om 13:15 uur en de groepen 6, 7 en 8 om 14:00 uur. Inschrijven is verplicht. 

Aanmelden kan via www.hoekschewaardactief.nl. Doe het snel want het aantal deelnemers is beperkt. Naast Billie’’s Zomertour zijn er nog veel meer leuke activiteiten op de website. Neem dus snel een kijkje. 

Hoeksche Waard Actief zet zich in voor actief, gezond en vitaal Hoeksch Waard. Door samenwerkingen met scholen, sportaanbieders en lokale ondernemers en initiatieven zorgt Hoeksche Waard Actief dat vraag en aanbod op het gebied van sport en cultuur bij elkaar komen en blijven.  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden