De werkzaamheden aan de Haringvlietbrug beginnen 28 juli om 22.00 uur.
De werkzaamheden aan de Haringvlietbrug beginnen 28 juli om 22.00 uur. ( )

Haringvlietbrug gaat nachtje dicht

In de nacht van dinsdag 28 juli op woensdag 29 juli 2020 is de Haringvlietbrug in de A29 afgesloten voor onderhoudswerkzaamheden. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 10 - 30 minuten. Er is geen stremming voor de scheepvaart, meldt Rijkswaterstaat.

Regio - De werkzaamheden aan de Haringvlietbrug beginnen 28 juli om 22.00 uur. Op 29 juli gaat de brug om 05.00 uur weer open voor verkeer. Als reservenacht wordt aangehouden de nacht van woensdag 29 juli op donderdag 30 juli.

Omleidingsroutes

De omleidingen voor het wegverkeer zijn langs en boven de weg aangegeven. Volg de gele borden. Omleidingsroutes gaan over de A59, A17, A16, en N57/A15. De Kiltunnel (N217) is die nacht vrijgesteld van tolheffing. 

 Onderhoud

Om de bruggen in goede conditie te houden, voeren we regelmatig inspecties en onderhoud uit. 

En om de werkzaamheden veilig en zo snel mogelijk uit te voeren, sluiten we de brug af. Dit geeft tijdelijk overlast. Die hinder beperken we zo veel mogelijk. Daarom werken we op rustige tijdstippen zoals ’s nachts, in weekenden of vakantieperiodes en bieden we reisalternatieven en verkeersinformatie aan. 

Zodra het werk gereed is, kan de (vaar)weggebruiker weer vlot en veilig over en onder de brug door.

Meer informatie

Heeft u vragen over werkzaamheden? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden of www.vananaarbeter.nl of bel 0800 8002 (gratis).

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden