Foto: Janko van Beek

Vakantie in speelnatuur op Tiengemeten

De zomervakantie is volop aan de gang. Voor Natuurmonumenten op Tiengemeten een goede reden om de openingstijden van OERRR Speelnatuur aan te passen. Tot en met zondag 30 augustus is Speelnatuur op het natuureiland bijna dagelijks geopend van 10.15-16.45 uur. 

Hoeksche Waard - Alleen op maandag is het gesloten voor onderhoud en zijn ook de andere faciliteiten op het eiland gesloten. Kinderen kunnen er uit hun dak in 4,5 hectare natuurterrein. Plek genoeg om te ravotten, vlotten of hutten te bouwen en vies te worden. De modderglijbaan is vaak favoriet. Voor de kleintjes is er veilig Ukkie-eiland. 

Ouders houden hebben hier makkelijk overzicht, terwijl de peuters en kleuters spetteren of waden door het ploeterbeekje. Doordat je met de pont over vaart, is het een echt dagje uit voor iedereen. 

Goed om te weten: je moet vooraf online je pont- en entreekaartje Speelnatuur kopen www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten. Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein bij het vertrekpunt van de pont (Nieuwendijk 1, 3284 BE Zuid-Beijerland). De pont vertrekt ieder heel uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden