Foto:

Rien Poortvlietmuseum in race voor 'Leukste Uitje'

Tiengemeten - De musea op Tiengemeten begroeten steeds meer bezoekers. In juni zijn de deuren van de musea weer open gegaan. Na een voorzichtige start vinden steeds meer mensen de weg naar Tiengemeten met een bezoek aan de musea.

Het Rien Poortvlietmuseum is geopend van dinsdag t/m zondag van half 11 tot half 5 om de expositie met als thema “Het leven van Rien Poortvliet” te komen bewonderen met speciaal voor kinderen de kabouterzolder.

Het Landbouwmuseum is alleen geopend op vrijdag, zaterdag en zondag op dezelfde tijden als het Rien Poortvlietmuseum. Naast de mechanisatie van de landbouw staat het suikerbietenteelt centraal. Op de demoveldjes zijn verschillende gewassen te herkennen.

Het bestuur en de vrijwilligers van het Rien Poortvlietmuseum werden half juli aangenaam verrast met het nieuws, dat het museum door de ANWB genomineerd is voor leukste museum in Zuid-Holland.

Prachtig Nieuws!!

Het Rien Poortvliet is genomineerd voor “Het leukste uitje van Zuid-Holland en zit in de top 12.
Als fan, bezoeker, belangstellende van het Rien Poortvlietmuseum kun je helpen om het museum misschien wel bij de top 3 te brengen door te stemmen op dit prachtige museum.

Criteria waar de jury en de leden de uitjes op beoordelen: prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod, toegankelijkheid voor hele gezin, klantvriendelijkheid en de faciliteiten.
Breng dus snel je stem uit in de provincie Zuid Holland via: www.anwb.nl/verkiezing. 

Wie de winnaar is, wordt begin volgend jaar bekend gemaakt. 

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden