Uppers met de cheque
Uppers met de cheque (Foto: L. Hofmeester)

Famous grauss & friends golftoernooi weer succes

Numansdorp - Op zaterdag 18 juli is voor de 10e keer het Famous Grauss & Friends Golftoernooi georganiseerd door Rob Grauss. Grauss organiseert dit jaarlijks terugkerende toernooi voor genodigden, dat wordt gespeeld op de prachtige golfbaan van Golfclub Cromstrijen in Numansdorp.

Tachtig golfers strijden om de eer en om de prachtige prijzen, die belangeloos worden geschonken door enkele van de deelnemers. Ook deze keer was er een loterij, waarvan de opbrengst een goed doel zou dienen. Na afloop van het toernooi konden er loten gekocht worden en het bedrag dat hiermee opgehaald werd, zou geschonken worden aan het goede doel dat later op de avond bekend gemaakt zou worden.

Groot was dan ook de verbazing en dankbaarheid van Ferenc van der Vlies, die tevens één van de deelnemers was aan het toernooi, dat de totale opbrengst van maar liefst € 1.410,00 geschonken zou worden aan Stichting Up Social Club.

Ferenc van der Vlies is de oprichter van UP Social Club. UP Social Club is een zinvolle dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze mensen hebben een achterstand in de maatschappij. De “Uppers” krijgen een beschutte werksituatie en professionele ondersteuning. Het doel van Up is zelfontplooiing en integratie, zodat er maatschappelijke participatie ontstaat.

Mooi om te vermelden is dat “Upper” Mitchell Hofmeester die werkzaam is bij Up Social Club, ook heeft deelgenomen aan het golftoernooi en "Beste Golfer Van Het Toernooi" is geworden.

Wilt u ook “vriend” of sponsor worden van Up Social Club dan kan dit en uiteraard zijn zij erg blij met ieder bedrag dat geschonken wordt. Wilt u meer weten over Up Social Club neem dan een kijkje op www.upsocialclub.nl of stuur een e-mail naar info@upsocialclub.nl. Tevens is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen via telefoonnummer 088-7736433 om de diverse sponsormogelijkheden te bespreken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden