Vanaf maandag 3 augustus start het Digitaal Spreekuur weer in Bibliotheek Hoeksche Waard.
Vanaf maandag 3 augustus start het Digitaal Spreekuur weer in Bibliotheek Hoeksche Waard. (Foto: pr)

Wat gebeurt er allemaal in de buurt?

Schaatslessen?

Regio - Voor wie nog een leuke en coole vakantieactiviteit zoekt zijn er mogelijkheden op de ijsbaan van de Dordtse Sportboulevard. Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht (DDD) biedt t/m 14 augustus 2020 gedurende twee weken schaatslessen aan op de Sportboulevard in Dordrecht. De snelcursus is bedoeld voor beginnende schaatsers in alle leeftijdscategorieën. De lessen zijn dagelijks van 10.20-11.20 uur. De prijs van de 3-daagse cursus bedraagt € 35 en de 5 daagse € 55 inclusief entree en een certificaat. Schaatsen huren is mogelijk en kost 15 euro voor drie dagen en 25 euro voor 5 dagen. Er wordt een borg gevraagd van € 50 per paar. Informatie en inschrijven via de website www.ddd-kunstrijden.nl

Speelmiddag

Hoeksche Waard - IKC De Pijler (nieuwe locatie) organiseert de Hoeksche School Kinderopvang twee speelmiddagen op 12 en 19 augustus van 10.00 tot 12.00 uur. Kinderen van 2 tot 4 zijn welkom onder begeleiding van een volwassene, alle kinderen van 4 tot 12 zijn welkom zonder begeleiding. Meedoen kost 3 euro. Opgeven en vragen via gaav@ko-dehoekscheschool.nl

Viltdag

Oud-Beijerland - In Onder de Regenboog (Goidschalxoordsedijk 65) is op zaterdag 15 augustus een viltdag. "Op deze viltdag gaan we wolvilt combineren met knikkers en /of glas. een verrassende combinatie! Heb je nog ergens knikkers in de kast liggen , of mooie stukjes gekleurd glas? Neem ze mee!" De kosten bedragen € 95 incl. alle materialen, koffie, thee, lekkers en een biologische lunch. "We vilten in de ruime schuur of buiten op het grote erf." Neem zelf twee oude handdoeken mee.

Digitaal Spreekuur

Hoeksche Waard - Vanaf maandag 3 augustus kan een ieder weer terecht bij de Bibliotheek Hoeksche Waard met een vraag over het lenen van e-books of het gebruik van apps. Het Digitaal Spreekuur is gratis. Deze maand op: woensdag 5 augustus, 10.00-12.00 uur, Buurthuis me Mekaer in Strijen; woensdag 12 augustus, 10.00-12.00 uur, Bibliotheek Numansdorp en dinsdag 18 augustus, 10.00-12.00 uur, Bibliotheek Mijnsheerenland.

Geopend

Hoeksche Waard - De kringloopwinkel van de Overbrugging blijft gedurende de vakantie periode gewoon geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Inleveren kan op woensdag en vrijdag.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden