Oefenverlies ’s-Gravendeel tegen FC Dordrecht am. 0-2

’s-Gravendeel - v.v. 's-Gravendeel heeft de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen verloren van FC Dordrecht am.

Door de verwachte hitte had men onderling besloten om de wedstrijd al om 10.30 uur aan te vangen. Het was nodig want toen al was het negenentwintig graden. En er was afgesproken was om de vijftien minuten een drinkpauze in te lassen.

De twee ploegen begonnen wat aftastend. De eerste opgelegde kans was via Dejan Bislimi voor ’s-Gravendeel, maar hij stuitte op de Dordtse doelman. Na wat plaagstootjes vanuit beide kanten waren het de gasten die na vijfentwintig minuten op 0-1 kwamen. Niet lang na deze treffer kon doelman Patrick Zoutewelle voorkomen dat ’s-Gravendeel voor de rust tegen een grotere achterstand aankeek.

Na de kantwisseling kwam FC Dordrecht al gauw op 0-2. Ricardo Bakker, die de tweede helft het ’s-Gravendeelse doel verdedigde, voorkwam door een aantal reddingen een grotere achterstand. In de slotfase leek het erop dat ’s-Gravendeel een aansluittreffer mocht noteren. De inzet van Dedier Bos belandde echter op de paal en de rebound werd door Youri Ton over gemikt.

Volgende week zaterdag weer een vriendschappelijke thuiswedstrijd. Dan komt Kogelvangers uit Willemstad op bezoek. IJs en weder dienende is de aanvangstijd 14.30 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden