Logo hetkompasonline.nl


Bianca Rougoor, 12-voudig Nederlands Kampioene survivalrun.
Bianca Rougoor, 12-voudig Nederlands Kampioene survivalrun. (Foto: PR)

12-voudig Nederlands kampioene Survivalrun opent sportpark Highway Numansdorp

  Sport

Numansdorp - Highwaysport heeft een bestemming gevonden voor de 1600 vierkante meter grond achter de sportschool in Numansdorp. Het perceel is de afgelopen tijd omgebouwd tot Outdoor Sportpark Highway.

Daarmee speelt eigenaar Rudi Hijweege in op de steeds groter wordende behoefte van mensen om in de buitenlucht te sporten. Een dergelijke buitensportpark is uniek voor de Hoeksche Waard. Rudi Hijweege: "Zelfs in de provincie Zuid holland zijn ze op een hand te tellen."

Aanvulling op aanbod

Sportpark Highway is voor de Highwaysport een aanvulling op het bestaande aanbod. Het abonnementsstructuur is ook gelijk onder de loep genomen en wordt omgezet naar een voordeliger all-in sportabonnement. "Ieder gast kan uitgebreider sporten en deelnemen aan allerlei sportieve activiteiten zoals: fitness, fitnesscardio, groepslessen, outdoor groepslessen, bootcamp, crosshit, obstakelhindernissen, freerunning, mudmasters en calisthenics", vertelt Hijweege.

Officiële opening

Op zaterdag 9 september 2017 verricht Bianca Rougoor, 12-voudig Nederlands kampioene survivalrun, de officiële opening van sportpark Highway. Aansluitend verzorgt zij een gratis clinic voor alle gasten. De clinic begint om 11.00 uur en is voor iedereen toegankelijk.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox